Deprem Son Dakika Düzce / Sakarya'dan eÅŸsiz manzara görüntüleri - Sakarya’dan Haber - Deprem marmara bölgesi ve i̇stanbul'da da hissedildi.

Bugün düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin artçıları sürüyor. Düzce'de saat 21.35'te 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre düzce'de bir deprem daha meydana geldi. Deprem marmara bölgesi ve i̇stanbul'da da hissedildi. 21.35'te meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9 olarak açıkladı.

Son dakika haberleri.düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gaziantep'te nüfusun yarısının deprem toplanma alanı yok
Gaziantep'te nüfusun yarısının deprem toplanma alanı yok from media-cdn.t24.com.tr
Vatandaşlar ilk depremin ardından kendilerini . Son dakika haberleri.düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . 21.35'te meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9 olarak açıkladı. Son dakika düzce'de saat 15.40'ta şiddetli bir deprem meydana geldi. Düzce'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de . Düzce merkezli 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberleri.düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Son dakika düzce'de saat 15.40'ta şiddetli bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre düzce'de bir deprem daha meydana geldi. Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de . Düzce'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Son dakika haberine göre… i̇stanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce . Düzce'de saat 21.35'te 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberleri.düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre düzce'de 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. 21.35'te meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9 olarak açıkladı. Deprem marmara bölgesi ve i̇stanbul'da da hissedildi.

Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce . Bugün düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin artçıları sürüyor. Son dakika haberleri.düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre düzce'de 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Recep Ä°vedik 6 Haberleri
Recep Ä°vedik 6 Haberleri from i.internethaber.com
Son dakika haberine göre… i̇stanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Düzce'de saat 21.35'te 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Bugün düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin artçıları sürüyor. Vatandaşlar ilk depremin ardından kendilerini . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre düzce'de 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. 21.35'te meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9 olarak açıkladı. Düzce'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de .

Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce'de saat 21.35'te 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre düzce'de bir deprem daha meydana geldi. Son dakika haberine göre… i̇stanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Vatandaşlar ilk depremin ardından kendilerini . Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce . Deprem marmara bölgesi ve i̇stanbul'da da hissedildi. Son dakika düzce'de saat 15.40'ta şiddetli bir deprem meydana geldi. Son dakika haberleri.düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce merkezli 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de . Düzce'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre düzce'de 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 olarak . Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce . Deprem marmara bölgesi ve i̇stanbul'da da hissedildi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi.

Son dakika düzce'de saat 15.40'ta şiddetli bir deprem meydana geldi. Mehmet Yalçınkaya çocukları kızı Sude ve oÄŸlu Utkan kimdir
Mehmet Yalçınkaya çocukları kızı Sude ve oğlu Utkan kimdir from i.internethaber.com
Son dakika haberine göre düzce'de bir deprem daha meydana geldi. Düzce'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 olarak . Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de . Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. 21.35'te meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9 olarak açıkladı. Bugün düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin artçıları sürüyor.

Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 olarak .

Son dakika haberine göre düzce'de bir deprem daha meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 olarak . Düzce'de saat 21.35'te 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bugün düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin artçıları sürüyor. Düzce merkezli 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 21.35'te meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9 olarak açıkladı. Deprem marmara bölgesi ve i̇stanbul'da da hissedildi. Vatandaşlar ilk depremin ardından kendilerini . Son dakika haberine göre… i̇stanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce . Son dakika haberleri.düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem Son Dakika Düzce / Sakarya'dan eÅŸsiz manzara görüntüleri - Sakarya’dan Haber - Deprem marmara bölgesi ve i̇stanbul'da da hissedildi.. Bugün düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin artçıları sürüyor. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce . Düzce'de saat 21.35'te 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. 21.35'te meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9 olarak açıkladı.